Samenwerken?

Ik geloof in de kracht van verhalen. Het liefst maak ik portretten en reportages over mensen die ondanks oorlog of tegenslag hun menselijkheid weten te behouden. Maar ik kom ook graag over mijn reisboeken vertellen en sleutel met liefde aan de teksten voor je website. De afgelopen jaren maakte ik verhalen voor uiteenlopende opdrachtgevers waaronder:

Stichting Pleegzorg, Toerisme Zuid Tirol of een NGO die zich inzet tegen kinderprostitutie. En zelfs het ministerie voor Toerisme in Iraaks Koerdistan wist me te vinden. Ja, dat bestaat echt! Maar dichter bij huis vertel ik ook verhalen. Ik reisde in het voetspoor van ommelandvaarders en koopmannen langs de Hanzesteden aan de IJssel in opdracht. Deed een koesafari in het Vechtdal en sprong uit een vliegtuig voor de Liberationroute. Hoe toegewijd klinkt dat?

Lezingen en cursussen

Ik geef ook graag lezingen voor een groter publiek. Over mijn boeken, ervaringen in de vluchtelingenkampen, de kracht en onmacht van eilandgemeenschappen of het weerstaan van hitsige mannen in pak ‘m beet Erbil of Valladolid. Het kan allemaal.

Daarnaast verzorgde ik voor de Academie van Journalistiek in Tilburg een cursus reisjournalistiek en voor de bibliotheek van Den Bosch een workshop over schrijven.

Websites

Teksten voor websites schrijf ik ook met plezier.

En wie ben jij?

Een PR- en verkeersbureau, een Academie voor Journalistiek, een reisbureau of een museum.

NVJ

 

Of je bent een mensenrechten- of vrouwenorganisatie, een organisatie die verhalen wil inzetten om een bestemming of schrijnende situatie onder de aandacht te brengen.

Wie gingen jou voor?

Ondermeer: Creatief schrijven voor middelbare scholieren – Travel Portland – De preek van de leek Doetinchem – De Liberationroute – Toerisme Vlaanderen – Visit Norway – Be More – Toerisme Vechtdal – Süd Tirol – Tourism Spain – Toerisme Lorraine – OH Berlin – Adriatic Vakanties – NS International – Toerisme Dusseldorf -Airbnb – Cherry Pickers  – Ministerie voor Toerisme Irak  – SNP – Free a Girl  – Toerisme Tenerife – North and Away – Nijmegen – Vechtdal – ANWB – Fontys Academie voor Journalistiek – Bibliotheek Den Bosch – Toerisme Ierland – Social Media Club – Vrouwen van nu – Travel Oregon, BuroSix

Mogelijkheden:

Reisreportages | Columns |Cursussen en workshops |Lezingen| Projecten | Teksten voor websites

Bel gewoon voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken: +31-681773669.

Publicaties:

Boeken: Over Elfjes en kogelgaten en EIlAND blues

Een greep uit de publicaties  van NRC-Next, De Groene Amsterdammer tot aan Lonely Planet & Meridian Travel.

Tekst: Anneke de Bundel – Beeld: Christina Gottardi

Contact

Wil je meer weten over mogelijkheden. Neem gerust contact met mij op.

    Omdat je van verhalen houdt…

    Omdat je wel wil lezen, maar niet steeds wil kijken of er al een nieuw verhaal is. Laat je e-mail achter en je krijgt een nieuw verhaal gewoon in je brievenbus.