Cursus reisjournalistiek

De dames Nomad & Villager zullen opnieuw één van de lesdagen van de module reisjournalistiek verzorgen die de ANWB samen met Fontys school voor Journalistiek aanbiedt. Afgelopen jaar kregen we bij de evaluatie een dikke acht voor onze les en we snakken naar meer!

Den Haag – De cursus Reisjournalistiek staat open voor iedereen die meer wil weten over schrijven en of bloggen. In ons lesdeel, dat twee uur duurt, zullen we aandacht schenken aan verhalen bedenken. Hoe vind je een haakje en hoe kun je een verhaal op meerdere manieren gebruiken?

Ook vertellen we hoe wij research doen voorafgaand aan de reis. En vanzelfsprekend komt het schrijven van een verhaal aan bod. Maar ook: Hoe zijn wij begonnen? In welke valkuilen stapten wij? En wanneer hadden wij het schaamrood op de kaken?

Cursus Reisjournalistiek

We zullen aan de hand van onze eigen verhalen en ervaringen tips geven over schrijven voor de papieren pers en voor een website.

Aangezien wij het liefst bij de bevolking zelf verblijven, zullen we in de cursus ook aandacht schenken aan diverse manieren om hier vorm aan te geven.

Share at:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omdat je van verhalen houdt…

Omdat je wel wil lezen, maar niet steeds wil kijken of er al een nieuw verhaal is. Laat je e-mail achter en je krijgt een nieuw verhaal gewoon in je brievenbus.